Jaký byl projekt Europe´s Got Talent?

Předtím, než jsem se vydala na projekt Europe’s got talent, jsem o SYNCRO nebo o Brno Connected vůbec nevěděla. Projekt jsem našla úplnou náhodou na Facebooku a zaujal mě hlavně proto, že byl zaměřený na téma kreativní zaměstnatelnosti. Byla jsem zrovna nezaměstnaná a tak jsem se rozhodla zkusit něco nového a na projekt se přihlásit.

Od začátku jsem nevěděla, co od projektu čekat, a tenhle pocit mě provázel až do konce: každý den na projektu byl pro mě novým překvapením a novou cestou.

Projekt sestával hlavně z mnoha jednoduchých her, které mi pomohly dozvědět se mnoho o svých vlastních schopnostech. První týden byl poměrně různorodý a náročný. Diskutovali jsme a hráli hry na témata, jako jsou kreativita, talent, komfortní zóna nebo odpovědnost. Po této části následoval zlatý hřeb projektu: dvoudenní outdoorový trénink. Ten propojoval všechna témata, o nichž jsme mluvili v předchozích dnech a my tak měli dva dny na to plnit mnoho neobvyklých úkolů a neustále překonávat sami sebe.

talent 3Zjistila jsem, že je opravdu hodně věcí, které se dají během dvou dnů v Chorvatsku stihnout a nikdy bych tomu nebyla uvěřila, kdybych to nevyzkoušela. Rozhodně to stálo za všechny ty neuvěřitelné příběhy, které jsme si z tohohle zážitku přinesli.

Během projektu jsem taky měla možnost pracovat v různých mezinárodních týmech a potkat spoustu zajímavých lidí, na které bych ve svém denním životě jen těžko narazila.

Nakonec jsem byla ráda, že jsem se vydala do neznáma a projektu se účastnila: to je koneckonců ta nejlepší cesta jak se něco naučit a těšit se z následných úspěchů.

Hana Banana

Chorvatsko, léto, lidé z šesti různých zemí a téma seberozvoje. To byly čtyři věci, které mě přesvědčily, abych se účastnila projektu Europe’s got talent. Nakonec jsem byla moc spokojená, že jsem se na projekt vydala. Cítila jsem, že neplýtvám svým časem a užívala jsem si každý moment.

Měla jsem prostor pracovat na sobě, sdílet své postřehy s ostatními a učit se od nich. V ty dny talent 1jsem opravdu cítila, že „rostu“ a navíc jsem potkala spoustu skvělých lidí, se kterými jsem po projektu zůstala v kontaktu. Na projektu jsme taky měli každý den vegetariánské jídlo, což ne každý ocenil, ale já si to užívala. Každé ráno před začátkem programu jsme taky mohli zadarmo chodit na lekce jógy. JO, ZADARMO! 🙂

Naučila jsem se spoustu nových věcí, které můžu použít a žít tak kvalitnější život. Za to všechno chci moc poděkovat SYNCRO a Brno Connected, kteří mě vybrali jako účastníka.

Míša Koník