EVS: MÁLAGA, ŠPANĚLSKO, září 2017 – červen 2018

EVS spain

Chceš strávit 10 měsíců v nádherném Španělsku, posílit své kariérní portfolio a udělat něco pro svůj osobní rozvoj?

Máme příležitost přímo pro tebe! Vydej se na Evropskou dobrovolnickou službu (EVS) a zažij největší dobrodružství svého života.

 AIIJ (čili Asociacion Iniciativa Internacional Joven) se podílí na mnoha různých aktivitách na národní i mezinárodní úrovni. Jejich cílem je zvýšit smysl pro participaci, iniciativu a kreativitu mladých lidí. Podporují rozvoj a zlepšování kvality života i profesionální portfolio mladých lidí.

EVS probíhá od září 2017 do června 2018 ve španělské Málaze.

PRO KOHO JE EVS URČENA?

EVS je určená pro mladé lidi ve věku 18–30 let, kteří:

  • jsou ochotní se aktivně podílet na všech činnostech;
  • mají pozitivní přístup a chuť učit se novým věcem;
  • chtějí zdokonalovat své schopnosti;

Žádná předchozí praxe v práci s mládeží není potřeba.

JAK PROBÍHÁ DOBROVOLNICKÁ ČINNOST?

V AIIJ je místo pro 4 dobrovolníky, z nichž se každý bude soustředit na specifickou oblast:

Média a PR
První dobrovolník bude mít na starosti webovou stránku, sociální sítě a mediální obsah. Je důležité, aby měl zkušenosti s grafickým designem a editováním fotografie a videa.

Organizace workshopů
Druhý dobrovolník bude organizaci podporovat během aktivit a workshopů, které nabízí (např. jazykové workshopy, workshopy se staršími lidmi, workshopy na propagaci programu Erasmus+ aj.)

Práce s dětmi
Poslední dva dobrovolníci budou pomáhat dalším organizacím hlavně při práci s dětmi, například v Don Bosco (sociálně vyloučené děti), AVOI (děti s rakovinou), Madre Coraje (humanitární pomoc s recyklací), Pro-Diversa (integrace), Huerto Urbano (ekologické zahrady) aj.

Každý dobrovolník navíc pomůže AIIJ v jazykových kurzech a sám bude mít šanci vytvořit vlastní projekt, nebo se začít učit Španělsky.

PRAKTICKÉ INFO:

Kapesné + peníze na stravu: 105 + 150 EUR

Pracovní doba: Po-Čt 10:00 – 14:00 + 17:00 – 20:00, pátek 10:00 to 14:00.

Tvé náklady jsou kryté z grantu Erasmus+ a budeš tedy dostávat kapesné a peníze na stravu, orgnaizace ti zajistí ubytování, budeš mít mezinárodní pojištění a cesta tam i zpět bude proplacena do výše 375 EUR.

ZAUJALO TĚ TO?

Napiš nám na brnoconnected@gmail.com, rádi zodpovíme tvoje otázky, doplníme informace a podpoříme tě v přípravách! Pokud jsi rozhodnutý jet, pošli nám svoje CV a motivační dopis v angličtině. DEADLINE PRO PŘIHLAŠOVÁNÍ JE 11.4.