„Dare to be You!“, 3.-14.10.2018, Adamov

Dare to Be You_promo picMáš odvahu bát zranitelný? Máš odvahu ukázat svoji autenticitu? Máš odvahu si užít svoji jedinečnost? Máš odvahu být sám sebou? 

Přijeď objevovat sám sebe, prozkoumat své vzorce chování, zbavit se těch, které nefungují a vytvořit si svoji vlastní svobodu být tím, kým chceš být. 

Rezonuje to s tebou? Desetidenní mezinárodní projekt je otevřený možná právě pro tebe.

Můžeš se těšit na pestrou paletu zážitkových aktivit, lehkých i náročných, radostných i hlubokých. Vycházíme z principu „learning by doing“ a kombinujeme prvky divadelních a tanečních aktivit, sdílení v kruhu, nenásilné komunikace, koučování a mnoho dalšího. Spolu se skupinou mladých lidí ze sedmi zemí se staneš součástí komunity, která se spolupodílí se na utváření náplně společných dnů a navzájem se  podporuje v rozvoji.

Budeš mít možnost rozvinout svoji kreativitu a představivost, leadership, komunikační dovednosti, schopnost  spolupracovat s druhými, plánovat a organizovat.

Cílem je vytvořit prostor pro posílení odvahy každého z účastníků být sám sebou a svoji autenticitu promítat do svého každodenního života.

Projekt je pro tebe pokud:

  • je ti 18 – 30 let
  • ovládáš angličtinu na komunikační úrovni
  • jsi registrovaným občanem České republiky, Bulharska, Řecka, Rumunska, Chorvatska, Slovenska nebo Itálie
  • potýkáš se s omezenými příležitostmi (problémy se vzděláváním, nezaměstnanost, příslušník menšiny, žiješ ve vyloučené oblasti, atd.). Tito účastníci mají v programu přednost.
  • jsi připravený zvládnout 8-10 hodin intenzivního programu každý den
  • jsi vysoce motivovaný a ochotný aktivně se podílet na celém projektu
  • máš chuť žít, hrát si, učit se, pochybovat, ptát se, reflektovat, experimentovat a zkoumat, to vše v prostředí mezinárodní skupiny

DATUM PROJEKTU: 3. – 14.10.2018

DEADLINE PRO PŘIHLAŠOVÁNÍ: 5.8. 2018

LOKALITA: ADAMOV, ČESKÁ REPUBLIKA

ÚČASTNICKÝ PŘÍSPĚVEK: 50 EUR

Projekt je hrazený z grantu programu Erasmus+, což znamená, že strava, ubytování, program, materiály a cestovné do výše 20 EUR pro účastníky z ČR je pokryto.

Více informací: Dare to Be You_infoletter

Přihláška: klikni sem

Pokud máš jakékoliv dotazy, sem s nimi, jsme tu pro vás na brnoconnected@gmail.com. 

Erasmus+    Financováno z programu Evropské unie Erasmus+.